Ons Huis

Authentieke, ruime vakantiewoning

Op de begane grond is een grote  centrale hal die aan één kant toegang geeft tot een kleine 'antichambre"/kantoor met openslaande deuren naar het terras en de tuin, tot een zomerkeuken ook met openslaande deuren naar het terras, tot een toilet en een bijkeuken met wasmachine.

 

Aan de andere kant geeft de hal toegang tot een grote woonkamer met open haard en grote openslaande deuren naar de tuin, tot de televisie/leeskamer en tot een grote, nieuwe, geheel ingerichte woonkeuken. 

 

Op de eerste etage bevinden zich 5 grote slaapkamers met verschillende één- en tweepersoons bedden (8 à 10 personen), een badkamer met douce/bad, lavabos en toilet. Een tweede badkamer op deze etage is in aanbouw. De eerste etage is ook via een typische Bourgondische stenen buitentrap buitenom bereikbaar.

 

Over het hele huis bevindt zich boven de eerste etage nog een grote, net gerenoveerde zolder met mogelijkheden voor aanvullende slaapplaatsen. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming, maar er bestaat naast de open haard in de woonkamer ook de mogelijkheid om twee houtkachels te stoken.
De Woonkamer
keuken
De woonkeuken
Badkamer 
slaapkamer
slaapkamer
schaduwrijke tuin