Welkom

Welkom in Ameugny

Welkom bij Woonboerderij Bourgogne

 

Op deze site vindt u informatie over ons huis dat we verhuren in Ameugny.

Vanuit deze ruime en comfortabele woonboerderij kunt u op uw gemak het prachtige Zuid Bourgogne leren kennen.

 

Bent u op zoekt naar rust, ruimte, natuur en privacy, dan weten wij zeker dat u dat tijdens een verblijf in Ameugny volop zult vinden.

 

Ons huis staat in Ameugny in het zuiden van de Bourgogne. Ameugny is één van de vele mooie dorpjes in Bourgogne en grenst aan Taizé. De internationale oecumenische kloostergemeenschap van Taizé ligt maar op enkele minuten lopen van ons huis. Ameugny en Taizé liggen samen op een heuvel en kijken uit over de valleien van de Grosne en Guye, zijrivieren van de Saône. Ameugny is klein en ligt op 3 kilometer van Cormatin en zo'n 15 kilometer ten noorden van Cluny.

 

Ons huis is geschikt voor 2 tot 8 personen. Het huis is volledig ingericht en is van alle gemakken voorzien, zoals wifi. Het huis heeft daarnaast ook die typische Franse kenmerken die een verblijf in een Frans vakantieverblijf dat beetje extra geven. Dikke muren, balkenplafonds, open haard etc. 

 

De woonboerderij biedt een heerlijke en zorgeloze plek voor langere vakanties ─Śn, bij uitstek, voor een weekje 'Taizé'.